Catering van Chez Heeren Jansen

Chez Heeren Jansen maakt het ook mogelijk om catering bij u op locatie te verzorgen. De kwaliteit die wij in ons restaurant bieden, kunnen wij dus ook bij u thuis of bij uw bedrijf waar maken. Sinds 1994 staan wij garant voor deze kwaliteit. Ons streven is dan ook niet “Smakelijk eten”, maar “Smakelijk genieten”!

De catering is op twee manieren mogelijk. De eerste manier is in de vorm van buffetvorm, waarbij wij de buffetten bij u aanleveren. De andere manier is “homecooking”, waarbij onze koks bij u thuis of bij uw bedrijf komen koken. Een compleet verzorgde catering is dus voor zowel privé als zakelijk mogelijk. Zelfs groepen tot 800 personen kunnen wij aan! Niemand zal wat te kort komen. Ook niet diegene met dieetwensen, wij zorgen dat het voor iedereen een even groot feest is.

Naast de consumptieverzorging kunnen wij ook alle middelen die nodig zijn om het feest te vieren aanleveren. Dit geldt zowel voor de buffetvorm als voor de “homecooking”. Middelen die wij kunnen aanleveren zijn bijvoorbeeld tenten, muziek, entertainment, huurmeubilair, barren en statafels. Dit gehele all in one pakket is voor elke groep mogelijk. Wel is de minimale groepsgrootte vijftien mensen.

Ons motto met onze Cateringtak is, dat wij de zorg uit uw handen willen en kunnen nemen. Zodat u zorgeloos kunt genieten van uw gezelschap in de wetenschap dat het hen aan niets zal ontbreken. Behalve dan misschien het uitzicht over de Dordtse Kil….

Contact opnemen voor onze catering

Voor alle mogelijke buffetten kunt u op de volgende link klikken. Ga hier naar de buffetten pagina voor catering. Klik op een van onderstaande knoppen om contact op te nemen met Chez Heeren Jansen voor catering op locatie.