Groepen bij Chez Heeren Jansen

Zowel voor particuliere als zakelijke etentjes met grotere groepen. Onze formule is hiervoor uniek! Met groepen tot zelfs 70 personen kunt u nog steeds uit ons 3-gangen keuzemenu kiezen; wat neerkomt uit een keuze van maar liefst 15 gerechten! De keuze hoeft vooraf niet bekend te zijn. U kiest met uw gezelschap gewoon op de avond zelf aan tafel… Genieten dus!

En dat alles voor een vooraf vastgestelde prijs…dubbel genieten dus! Mocht u echter liever een buffet wensen, dan is dit vanaf 30 personen ook geen probleem!

Op zaterdag en zondag bestaat de mogelijkheid om met grotere groepen het gehele restaurant af te huren voor een privé gezelschap.

U kunt vanaf april 2012 ons restaurant geheel en exclusief ter beschikking hebben voor o.a. recepties, bedrijfsfeestjes, cursussen, lezingen, brunches, lunches, diners, barbecue,  bedrijfsborrel, familiedag, walking dinner, netwerkbijeenkomst, mosselfeest, cocktailparty, verjaardagsfeest, wijnproeverij, aspergefestijn, haringfeest, tapasparty, directie borrel, jaarverslagpresentatie, hapjesbuffet, high tea, groepsontbijt, examenfeest, themafeest, etc…

“Het voordeel van onze locatie is dat wij een fraai panoramisch uitzicht hebben over het water en wij kunnen genieten van de natuur en voorbijkomende scheepvaart”.

Bel of neem contact op voor meer informatie! U kunt natuurlijk ook gelijk reserveren.